Діяльність

Шкільна фортеця перемогла в конкурсі «Час діяти Україно 2024»

Одним із 150 переможців Всеукраїнського конкурсу соціальних ініціатив #Час_діяти_Україно 2024! став Проєкт «Шкільна фортеця», який ГО «Шульгівська громада» реалізовуватиме у співпраці з учнівською молоддю та колективом Комунального закладу «Академічний ліцей № 15» Кам’янської міської ради, а також із залученням мешканців місцевої громади.

Актуальність проекту «Шкільна фортеця» продиктована необхідністю формування навичок безпеки, захисту життя і здоров’я, забезпечення власної безпеки та безпеки людей у надзвичайних ситуаціях, а також подолання тривожності учасників навчального процесу зумовленої викликами війни.

Проект передбачає навчання лідерів учнівської молоді та  членів гуртка козацько-лицарського виховання «Джура» залученню фінансування для реалізації власних ініціатив, а також формування необхідних знань, умінь та навичок з фандрейзингу.

В результаті навчання планується залучити співфінансування до грантових коштів на придбання обладнання та програмного забезпечення для Інтерактивного лазерного тиру «Захисник Вітчизни», для формування навичок поводження зі стрілецькою зброєю та забезпечення власної безпеки і безпеки людей у надзвичайних ситуаціях.

 

Проект «Шкільна фортеця» реалізується за підтримки Благодійного фонду «МХП-Громаді» та МХП.

#ЧасДіятиУкраїно!