Діяльність

Ми готові діяти!

Благодійній акції «За життя без сміття! 4.0» бути ефективнішою вирішили учні 7-11 класів Шульгівського НВК під час тренінгу «Практичний кейс з сортування сміття. Як залучити до сортування інших членів громади?», проведеного ГО «Шульгівська громада» 05-06 лютого 2019 року в рамках реалізації проекту «Залучення шкільної молоді до вирішення проблем з побутовими відходами в с. Шульгівка та с. Сорочино Петриківського р-ну».

Успіхи однолітків з різних куточків України, що вже реалізують проекти щодо зменшення впливу людини на довкілля надихають та дають впевненість, що вирішення складних проблем можливе. Потрібно не зупинятися і крок за кроком ми зможемо здолати сміттєву кризу формуючи міцний ланцюг від людини до людини, поки не лишиться жодного байдужого до молодіжних ініціатив заради майбутнього на Живій планеті.

Ініціативна група вже за два дні почне працювати над презентаціями для односельців своїх задумів. І першим кроком буде створення та тестування Ігри-стимулятора, щоб граючи пояснити молодшим школярам та друзям складні речі.

Ця ініціатива реалізується за підтримки DRI в рамках проекту «Вихід за межі Києва: зміцнення потенціалу регіональних суб’єктів змін заради сприяння ключовим політичним реформам в Україні – Фаза II», що фінансується Федеральним міністерством іноземних справ Німеччини.

Більше інформації про проект, фото-звіти тренінгів та майстер-класів буде розміщено на сторінці Фейсбук за посиланням: https://www.facebook.com/tgshulgivka/

Контактна особа Координатор проекту «Залучення шкільної молоді до вирішення проблем з побутовими відходами в с. Шульгівка та с. Сорочино Петриківського р-ну» Вікторія Льовкіна – (096) 330 8546