Діяльність

Учні ліцею вчилися залучати фінансування

22-23 серпня 2024 року в рамках проекту «Шкільна фортеця», що реалізується в КЗ «Академічний ліцей №15» КМР спільно з ГО «Шульгівська громада» пройшов тренінг для учнівської молоді на тему «Як залучати донати ефективно».

Під час тренінгу учасники вчилися залучати фінансування для втілення мрії про  безпечний інтерактивний стрілецький тир.

«Непрості випробування сьогодення стали джерелом прагнення дітей та інших учасників навчального процесу вдосконалювати навички володіння стрілецькою зброєю для забезпечення можливості захистити себе та інших у надзвичайних ситуаціях. – вважає Лариса Петрівна Ніколаєнко, директор КЗ «Академічний ліцей №15» КМР.

Учасники тренінгу не тільки познайомилися з поняттями фандрайзинг та благодійність, але й спробували застосувати набуті знання і навички на практиці. Ініціативна група, основу якої склали переможці міського етапу конкурсу Джура протягом 20 хвилин залучила понад 500 грн. на фінансування обладнання для тиру.

Збір коштів розпочато! Приєднуйтесь до створення безпечного Інтерактивного стрілецького тиру в Академічному ліцеї №15. Ваша підтримка ВАЖЛИВА!

Щоб підтримати, будь ласка, зробіть репост, також ви можете зробити донат, або запропонувати іншу допомогу.

 

Проект «Шкільна фортеця» реалізується за підтримки Благодійного фонду «МХП-Громаді» та МХП.

 

Контактна особа Координатор проекту «Шкільна фортеця» Медвєдєв Олександр Іванович – (096) 5211180

Більше інформації про проект, фото-звіти перебігу збору коштів буде розміщено на сторінці Фейсбук за посиланням: https://www.facebook.com/groups/1611869998835468

 

ДОВІДКОВО: На створення Шкільної фортеці в укритті КЗ «Академічний ліцей №15» КМР вже вдалося залучити фінансування від Благодійного фонду «МХП-Громаді» та МХП, бійці Батальйону імені Шейха Мансури допомогли зробити якісну підлогу в приміщенні,  а завдяки підтримці Агенції США з економічного розвитку (USAID) в межає ініціативи «Демократичне врядування у Східній Україні» було надано меблі, дошки та фліпчарти для проведення тренінгу та подальших занять.

 

#ЧасДіятиУкраїно!