Діяльність

Оголошується тендер на закупівлю інтерактивного лазерного тиру «Захисник Вітчизни»

Громадська організація «Шульгівська громада» в межах реалізації проекту «Шкільна фортеця» за фінансування, наданого Благодійним фондом «МХП-Громаді» та МХП в рамках фінансування проектів-переможців Всеукраїнського конкурсу соціальних ініціатив #Час_діяти_Україно 2024!, оголошує тендер на закупівлю програмного забезпечення та макетів зброї з вбудованим лазерним цілевказівником для облаштування інтерактивного лазерного тиру  «Захисник Вітчизни» на базі Комунального закладу «Академічний ліцей № 15» Кам’янської міської ради.

 

Кінцевий час та дата подання тендерних пропозицій: до 23.59 години 16 серпня  2024 року.

 

Тендерна пропозиція повинна складатися з:
· Комерційної пропозиції з розрахунком вартості одиниці товару;
· Контактної інформації (адреса, електронна пошта, телефон);
· Реєстраційних та (або) установчих документів суб’єктів підприємницької діяльності.

 

Надсилайте Ваші пропозиції на адресу vitalevkina@gmail.com, зазначивши в темі листа «Заявка_на_участь_у_тендері»,  або подавши свої пропозиції через вайбер тел.. 096 330 85 46.

Більш детальну інформацію можна отримати у робочі дні з 10:00 до 17:00 за тел.: +38-096-330- 85-46.

Комерційна пропозиція повинна бути дійсна протягом з 16-го серпня по 06 вересня з дати закриття тендеру, що повинно бути зазначено у комерційній пропозиції. ГО «Шульгівська громада» залишає за собою право приймати або відхиляти будь-які тендерні пропозиції, скасувати процес закупівлі або відхиляти всі пропозиції в будь-який час без зобов’язання інформувати учасників тендеру про причини.